SEISKAT on perustettu keväällä 1983 Tampereen Kaupin keilahallin seitsemännen keilakoulun jälkeen.
SEISKAT on koko perheen keilaseura, ja porukkamme koostuukin hyvin monen ikäisistä (n. 2-80v) ja -tasoisista keilailua harrastavista "tytöistä ja pojista".
Tällä hetkellä SEISKOJEN jäsenmäärä on noin 75, joista rekisteröityjä on 70 ja kunniajäseniä kolme. Mukaan toimintaamme mahtuu uusia keilailun harrastajia.
"Pääsyvaatimuksena" on ehdottomasti  kiinnostus kilpakeilailuun ja iloinen mieli - aloittelijoilta edellytämme myös keilailun alkeiskurssin suorittamista. Taitojasi emme kysele, ne kehittyvät aikanaan...

Seiskojen jäseninä  on useita keilailuvalmentajia tai -ohjaajia, joten pätevää keilailuohjaustakin on tarvittaessa saatavilla.
Paikallisten ja omien sisäisten kilpailuiden lisäksi seiskalaiset ovat innokkaita tekemään kilpailumatkoja yhdessä ja erikseen, lähelle ja kauas. Kaikki halukkaat pääsevät pelaamaan paikallissarjajoukkueissamme (aluksi B-lohkoissa). Ottelemme seuraotteluita Vantaan Tikkurilassa, Ylöjärvellä, Jyväskylässä ja kotihallissamme Tampereella.

Jos haluat tietää lisää Seiskoista tai vaikkapa liittyä seuramme jäseneksi, ota rohkeasti yhteyttä esim. postisivumme kautta.

Seuran jäsenille ajankohtaista tietoa löytyy  ja  kilpailukalenterista ja "Sihteerin sivulta"


 Poikkea myös Kaupin keilahallin, Tampereen Keilailuliiton ja Suomen Keilailuliiton sivuille.